Transformă-ți Viața cu Soul Coaching

Trăiește-ți viața la nivelul dorit

Alina Găloiu

Trăiește-ți visele Tale cu Pasiune și Curaj

  „Aproximativ, în urmă cu șapte ani, am descoperit Zen Coaching în urma vizionării unui clip pe youtube cu Kåre Landfald, fondatorul Zen Coaching. Căutând apoi pe internet, am găsit training-ul de coaching în Suedia, care începea în două săptămâni. Am fost încântată că training-ul era în Europa, deci mai accesibil pentru mine. Am știut în interiorul meu că trebuie să merg la training. Am cumpărat biletele de avion în aceeași zi, am scris o scrisoare de intenție și am trimis mail lui Kåre, cerând să mă inscriu la training, chiar dacă era din scurt. Am primit un răspuns pozitiv și, cu foarte mult entuziasm, emoții m-am îmbarcat în călătoria Zen Coaching și sunt recunoscătoare că am făcut-o. A fost un proces transformator pentru mine, un an intens de formare și resetare și m-a ajutat să aduc mai mult scop, bucurie și împlinire în viața mea.”

      Alina Găloiu  are un master în Automatică și Management în afaceri. Este pe calea descoperirii de sine de mai mult de doisprezece ani. Ea promovează educația conștientă(www.educatieconstienta.ro).

         Ce este Zen Coaching?       

        Zen Coaching aduce progres acolo unde orice altceva a dat greș. În sesiunile de Zen Coaching ne conectăm cu respirația, cu senzațiile din corp, cu emoțiile noastre. O respirație adâncă și conștientă duce la mai multă energie și claritate mentală. Astfel, noi accesăm noi soluții la provocările noaste.

            Sesiunile Zen Coaching se desfășoară într-un spațiu sigur, care îți permite să îți depășești fricile și să te încrezi în procesul de conectare interioară.

          Metoda Zen Coaching

        Metoda Zen Coaching constă într-o ședință online sau față în față în București, unde ți se oferă un spațiu de încredere, ghidarea și mentoratul de care tu ai nevoie pentru a accesa noi răspunsuri la frământările tale, a depăși traume sau frici și a te manifesta din potențialul tău maxim.

         Una dintre întrebările specifice ZenCoaching-ului este: ”Ce se întâmplă acum?”. Lăsând răspunsul să vină, fără judecată sau forțându-l, noi ne parcurgem călătoria interioară de reconectare cu Esența noastră, depățind astfel impasurile din viața noastră și accesându-ne resurse de care nu știam. 

        Aceasta este o călătorie ghidată în care tu să-ți dai voie să îți accesezi propriile vise.

 

Fii fericit cu Cine Ești

Intră în interior cu atenția ta. Respiră adânc. Simte spațiul din interiorul tău. Simte emoțiile care vin. Onorează-te!

Trăiește cu Pasiune

Ai curajul să îți trăiești pasiunile tale!

alina

Fii în curgere cu Schimbarea

Schimbarea este calea naturală a vieții.
Fii în curgere cu Viața!

 Detalii despre sesiunile de ZEN COACHING 

DURATA  Sesiunile durează într 45 și 60 de minute. Prima sesiune dureaza 90 de minute.

CUM  Online pe  whatsapp, skype sau zoom. 

SIGURANȚĂ Ofer un spațiu sigur și de încredere în care tu să explorezi călătoria ta interioară. Sunt aici pentru Tine cu DESCHIDERE, CONFIDENȚIALITATE și SUPORT SINCER.

PREȚ  Poți face programare pentru 1 sesiune sau să alegi un pachet de 5 sau 10 sesiuni individuale, care au o reducere semnificativă.  

Certificare ZEN COACHING

Formator acreditat ANC

Trainer certificat Aware Parenting

Basic Healing New Paradigm pentru Multidimensional Transformation

Master în Timeline Healing - Sal Rachele

Terapie Craniosacrală (CST1)