armonie cu Alina Galoiu

Programul despre armonie în viață începe pe data de 09.03.2023.

Ce ai vrea de la un program care să îți aducă, în viața de zi cu zi, nu doar în unele zile bune sau în une zile de concediu, acea grație, ușurință ți acel entuziasm în a FI tu cu tine, în armonie?

Unde, în viața ta, simți că te pierzi pe tine? Că dai mai mult decât primești și, astfel, se creează un dezechilibru?

Unde mai simți tristețe, neîmplinire sau dorințe amânate?

Ești gata să pășești pe calea ta? Să fii tu, cu unicitățile tale și să le manifești? Să le arăți? Să începi să-ți creezi viața cu talentele și cu abilitățile tale?

Ești pregătit să te comporți, în fiecare zi, frumos cu tine și cu visele tale? Să îți hrănești, să faci ceva concret, pentru tine și pentru viața pe care tu o dorești?

Ți-e dor de Tine?

Dacă ai răspuns cu ”Da” la cel puțin una dintre întrebări, atunci acest program transformațional este pentru Tine. Pentru tine, cel care nu s-a dat bătut, pentru tine care știe că se poate să te manifești din propria unicitate și putere. Ai nevoie doare de un imbold, de o susținere a ceea ce, în adâncul tău, știi că este posibil!

Și tu ești singurul care poate scoate la suprafață comorile din interiorul tău!

Pentru că tu ai toate datele. Îți lipsește doar determinarea, disciplina și ghidarea blândă în a scoate ce te-a oprit până acum.

Cum ar fi dacă nu ar fi nevoie să faci călătoria singur, ci însoțit de un grup entuzismat și determinat, ca tine, să își creeze propria viață, să-și aducă în manifestare acele elemente care să le facă călătoria vieții mai frumoasă, mai plină de energie? Această energie ai simțit-o ca și copil, când te jucai cu entuziasm, prezent , cu bucurie și în ușurință.

Este o călătorie în interior și în energia de copil creator. Și, în același timp, este o explozie de energie înainte.

Ne ducem în interior ca să șlefuim diamantul din noi, să ne scoatem la suprafață fricile și piedicile, ca să le curățăm. Și, apoi, scoatem la lumină calități și abilități care să ne susțină în a genera viața pe care ne-o dorim. Activăm curajul și entuzismu de a face acele alegeri care ne onorează.

Când te-ai onorat tu pe tine, ultima oară? Ai uitat?

Cum ar fi să îți amintești, în fiecare zi, că fiecare moment este un dar și un nou ănceput. O șansă nouă de a face noi și noi alegeri.

Și noi suntem singurii care ne limităm.

Sună utopic? Și, totuși, pentru ce ai ales să vii la întrupare, în viața asta? Pentru monotonie, pentru a te complace, pentru a te face mic și neștiutor? Sau pentru a îmbogăți Viața cu darurile și cu abilitățile tale?

Unde ești tu, în povestea ta?

Joci rolul Eroului sau rolul sclavului?

Și ce îți dorești, ce te animă să alegi această călătorie împreună?

Ai tu determinarea să te alegi pe Tine? Să îți începi călătoria Eroului?

Dacă DA, atunci vino alături de noi în redescoperirea a cine și ce suntem și, mai ales, a ce putem crea în această lume.

Pământul ne-a oferit terenul de joc și resursele sale. Te joci tu frumos sau reiei jocurile tâmpițele ale celorlalți? Ce poți tu face frumos și nou?Ce poți tu aduce, mirific și miraculor, în Viața pe Noul Pământ?

Cine crezi că va crea Noul Pământ? Se va crea de la sine? Vei alege tu să faci parte din echipa constructoare? Sau vei alege să pleci? Sau să stai pe tușă și să pleci? CE ALEGI?

Și a te înscrie în călătoria împreună este o primă alegere pentru tine și pentru Noul Pământ.

Împreună creăm o nouă realitate, o nouă paradigmă, o nouă destinație.

Spune DA și vei afla, vei descoperi o nouă realitate. Realitatea pe care tu o alegi. Te vei simți stăpânul vieții tale. Pentru că așa ești. Dar, ai creat tu ce ți-ai dorit până acum? Ai fost tu în puterea ta totală creatoare? Te-ai ales tu Eroul poveștii tale? Și dacă nu acum, atunci când?

În această călătorie de nouă luni, tu alegi versiunea cea mai împlinitoare a vieții tale.

Tu ești Creatorul?

Ce cale alegi?

Și pentru că ai ales, te aștept să îmi scrii un mesaj cu ”Da, mă aleg pe mine, Creatorul, să-mi generez realitatea vieții mele” exprimat într-un e-mail la adresa: alina.coaching@gmail.com.

Te felicit pentru alegere!

Acum este timpul tău!